O nama

MIKRODERMOABRZIJA  PROFESIONALAN  APARAT I UČINKOVIT ZA SVE TIPOVE KOŽE .

NJEŽNI NE- IZAZOVNI PILLING za eliminaciju mrtvih stanica s površinskog sloja kože ,potiče regeneraciju stanica poboljšava elastičnost kože . Posebno dobar kod problematične kože :akni , ožiljka , mrlja , miteseri, pigmentacije i itd .

ULTRAZVUČNA ŠPATULA  ugodna i opuštajuči piling dubinskog čišćenja epidermisa . Poboljšava cirkulaciju , hidrataciju , tonus i površine na koži .Takvi tretmani su ugodni i istovremeno vidljivog učinka.

VISOKA FREKVENCIJA je neka vrsta dezinfekcije  , anti-bakteriski spriječava upale na koži . Pomaže kod problematične kože i vrlo ugodan .

RADIO FREKVENCIJA je akumulacija topline u dermisu poboljšava cirkulaciju i stimulira prirodnim procesom nastajanje kolagena. Poboljšava uklanjanju suvišnih masnoće , povisuje kisik u krvi te poboljšava tonus kože .Radio frekvenciju koristimo na više načina : pomlađivanje lica i tijela ,smanjenje bora ,podiže očne kapke , smanjuje podočnjake i ujednačuje teksturu kože . Vrlo ugodan i opuštajuči tretman .

KAVITACIJA  možemo stavljati na pojedinim dijelovima tijela kao što su : trbuh ,bedra ,stražnjica i i drugih debljih naslaga , ona služi za eliminaciju masnih naslaga .

REVOLUCIJA BEMER APARAT PRVI I JEDINI U SVIJETU KOJI POBOLJŠAVA MIKROCIRKULACIJU KRVI  I POBOLJŠAVA VAŠE ZDRAVLJE  .

OSIM NAVEDENIH APARATA U SALONU IMAMO I DRUGE RAZNE APARATE U ČIJU KVALITETU SE I SAMI MOŽETE UVJERITI DOLASKOM U NAŠ KOZMETIČKI SALON  VALENTINO .

U SALONU IZMEĐU OSTALOG NUDIMO I TJEDNE  AKCIJE , MJESEČNE POPUSTE  NA PAKETE, POKLON BON ZA NAJDRAŽE , A ZA SVE DALJNJE INFORMACIJE NAZOVITE S POVJERENJEM I REZERVIRAJTE SVOJ TRETMAN VEĆ DANAS .

INFORMACIJE CIJENA I REZERVACIJE 

RADNIM DANOM :  8 : 00  do 20 :00  , a subotom od  9 : 00 do 15 :00 

 

NA MOB : 091 5720724 ili 091 584 0909

 

mail: slavica.tudic@gmail.com